Хотел „COMSAR“ Рудо најљепши у источном дијелу Републике Српске

otvaranje hotela 1

Јуче је, предсједник Републике Српске Милорад Додик, у Рудом, отворио најмодернији хотел у источном дијелу Републике Српске.

Хотел „COMSAR“ Рудо, смјештен је у срцу овог града и на раскрсници путних праваца Вишеград-Сарајево и Рудо-Прибој. Хотел располаже са 26 савремено опремљених соба, 3 апартмана и функционалним wellnes –spa центром, те конференцијском салом за семинаре и конгресе. Хотел ће запошљавати око 40 радника.

Г -Рашид Сердарев, власник компаније „Comsar Energy Group“, изјавио је да је Рудо најљепше мјесто на Балкану.  Начелник општине Рудо г- Рато Рајак, у поздравном говору, истакао је да изградња хотела има изузетан значај за будући развој ове општине. Осим што ће  запослити велики број младих и школованих људи, очекује се да ће привући већи број туриста на подручје ове општине и допринијети њеном успјешнијем развоју.

Добродошлицу гостима, пожељели су чланови фолклорног ансамбла „Просвјета“ Рудо, играма из Шумадије, Врања и Војводине, те женска и мушка етно група „Просвјета“ Рудо. Свечаност је увеличала и етно група „Траг“ из Бања Луке, извођењем изворних народних пјесама.

New Imageptvaranjee hotela za sajt