Подјељени пакетићи штићеницима дневног збрињавања

Као и ранијих и ове године општина Рудо је поводом празника обезбиједила поклон пакете за штићенике дневног збрињавања ЦСР Рудо.

opstina

У четвртак  28.12 дјецу и младе посјетио је Драган Јовановић, начелник за Одјељење за општу управу друштвене дјелатности и овом приликом дружио се са дјецом и младима и уручио им поклоне. Овом приликом разговарали смо о тренутним и будућим активностима и сарадњи.  bjekaНакон ове посјете штићеници Центра погледали су представу „Мала Милена“  коју су млади глумци из нашег града, заједно са професором Бојаном Бјелићем прилагодили и извели у свечаној сали Дома културе. Након тога у просторијама Центра, сви заједно су уживали у дружењу уз музику.sds

У сриједу 27.12. дјецу и младе у Центру посјетили су представници Српске демократске странке општински одбор Рудо. Овом приликом предсједник странке господин Саво Суботић уручио је штићеницима материјал за рад на радионицама као и слаткише. Представници странке су се уз дружење са радницима и штићеницима ближе упознали са досадашњим радом и договорили садарњу у будућности.

Поред наведених поклоне за наступајуће празнике  за дјецу и младе у  дневном збрињавању  донирали су:

ЦСР – хигијенске пакете,

Савјет младих и локални тим АСУ БиХ

Мира Јашевић

Пчелари: Зоран Ђуровић, Милоје Ћетковић, Богдан Новаковић

АДРА БиХ

ЦК Рудо

Пекара Клас – доручак и коверте са новцем

Књижара „НАпредак“

Шумско газдинство Рудо

Представници наведених институција и органиѕација посјетили су нас и уз дружење и забаву у складу са својим могућностима обрадовали дјецу и младе за наступајуће празнике.