Продужен рок за рјешавање стамбених питања

 0,,16888798_303,00

Због великог интересовања расељених лица и избјеглица у БиХ , да трајно рјеше своје стамбено питање, Министарство за избјеглице и расељена лица Републике Српске , продужило је рок за подношење пријава на јавне позиве , у оквиру регионалног стамбеног програма . Рок је , са 31.јула продужен на  30.октобар ове године.

Продужење рока се односи на:

  1. јавни позив избјеглим и расељеним лицима из Републие Хрватске , са мјестом боравишта  у Републици Српској, за подношење пријава за помоћ у изградњи стамбених јединица у циљу интеграције у мјесту боравишта и
  2. Јавни позив расељеним лицима у Републици Српској за подношење пријава ,за помоћ у изградњи стамбених јединица ,у циљу интеграције у садашњем мјесту боравишта и помоћ у реконструкцији стамбених јединица у циљу повратка у раније мјесто пребивалишта.

Текст јавних позива и обрасци за пријаву , могу се преузети са званичне интернет странице Министарства за избјеглице и расељена лица Републике Српске или у одсјецима Министарства у Бања Луци , Приједору, Добоју, Бијељини , Зворнику, Источном Сарајеву , Фочи и Требињу.