У припреми Осми међународни лимски биатлон Прибој-Рудо 2015.

Јавна установа за туризам и спорт Рудо и Туристичка организација Прибој од 13. до 15. августа 2015. године организују Осми међународни лимски биатлон.

Међународни лимски биатлон је јединствена туристичка манифестација која сваке године окупља преко хиљаду учесника из Србије, БиХ и осталих земаља у окружењу. У оквиру манифестације организује се рафтинг, спуст чамцима низ ријеку Лим у дужини од 33 км и рекреативна бициклистичка трка на истој дионици. Учесници регате чамцима стижу до Сетихова (БиХ), мјеста гдје се Лим улива у Вишеградско језеро, док бициклисти од Прибоја возе до Рудог.  Посјетиоци имају прилику да уживају  у природним љепотама дринско-лимског кањона, који представља једну од ријетких нетакнутих природних оаза у Европи, идеално мјесто за психо-физички одмор и дружење са природом.

Поред рафтинга и бициклизма у оквиру манифестације су предвиђени и други забавни садржаји за посјетиоце.

Као и претходних година и ове су организатори за све љубитеље рафтинга и бициклизма обезбједили могућност изнајмљивања опреме за рафтинг по повољним цијенама као и могућност учешћа са властитом опремом уз плаћање котизације.

Поред опреме, организатори обезбјеђују превоз и оброк за учеснике биатлона.

За додатне смјенице око начина пријаве, обавезне документације и начина плаћања сви заинтересовани треба да се јаве:

Брзаци Валине

Брзаци Валине

ЈАВНОЈ УСТАНОВИ ЗА ТУРИЗАМ И СПОРТ  РУДО на Тел/Факс: 058/711-751, мобилни 066/822-072    или  е-маил: orarudo@teol.net i rudosport@spinter.net најкасније до 10. августа 2015.