Позив организацијама цивилног друштва за учешће на другом менторском састанак који организирају РеЛОаД пројекат и Општина Рудо

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану – РеЛОаД у сарадњи са Општином Рудо објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на другом менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Други састанак са ментором ће бити организован 22. маја 2019. године са почетком у 12,00 сати у Дому културе.

Обавезно је да ОЦД пошаљу пријаву за учешће на емаил адресу: projekti@opstinarudo.com

Наредни састанак са ментором ће бити организовани у сљедећим терминима:

  1. Сриједа, 29. мај 2019. године са почетком у 12 х у Дому културе.

У случају да буде потребан додатни термин за менторство, исти ће бити организован у комуникацији са РеЛОаД пројектним тимом, представницима Општине Рудо и представницима ОЦД-а.

Наведене информације се могу пронаћи и на wеб страници Општине Рудо.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такођер бити објављени на страници Општине Рудо. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД/НВО које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених народа (УНДП).