Владимир Брадоњић кандидат за најбољег спортисту Српске – гласање и СМС поруком

Фудбалер Владимир Брадоњић кандидован је за најбољег спортисту РС у 2019.години у традиционалном избору Гласа Српске.

Свечаност на којој ће се прогласити најбољи спортиста заказана је за 16.децембар у Бања Луци, а на листи су 23 кандидата, један по свакој спортској дисциплини.

Кандидат испред фудбалског савеза РС је Владимир Брадоњић, који је у овој години забиљежио запажене успјехе и резултате у Премијер лиги БиХ, КУП-у РС, као и учешће у квалификацијама за Лигу Европе.

vladimir bradonjic

Организациони одбор избора најбољих спортиста скратиће  02.децембра листу кандидата на десет најбољих, а неколико часова уочи саме манифестације 16.децембра доњеће коначну одлуку ко ће наследити кајакаша Дарка Савића. најбољег у 2018.години.

За најбоље спортисте може се гласати СМС поруком, тако што напишете ГЛ и размак, а онда број кандидата – Владимир је број 14 и пошаљете на 091 610 102.

Цијена поруке је 1,20 КМ+пдв.

bradonjic

У конкуренцији за најбољег спортисту Републике Српске за 2019.годину су: Бојан Љубишич (рукомет), Бојан Малешевић (теквондо), Далибор Илић (кошарка), Давор Тубић (бициклизам), Драган Бабић (рафтинг), Игор Ђурица (џудо), Јелена Гајић (атлетика), Јована Биберџић (одбојка), Маја Ковачевић (куглање), Михајло Чепркало (пливање), Милада Елез (МеНеРаЛи), Раденко Томић (бокс), Сања Ерцег (стони тенис), Слађан Остојић (кик-бокс), Владимир Брадоњић (фудбал), Дарко Савић (кајак), Драшко Вујковић (ватерполо), Дражен Дувњак(кошарка у колицима), Лука Вуковић (катаре), Момир Ашкоња ( шаховски савез инвалида), Марко Шљивић (скијање), Немања Малешевић (тенис) и Никола Јовичић (стрељаштво).