Позив члановима/ицама организација цивилног друштва за пријаве за учешће у евалуационој комисији у општини Рудо

УНДП у партнерству са Општином Рудо позива чланове организацијама цивилног друштва за учешће у евалуационој комисији у општини Рудо

Општина Рудо позива заинтересоване чланове/ице организација цивилног друштва (ОЦД) које имају сједиште на подручју општине Рудо, да се пријаве за учешће у процесу евалуације достављених приједлога пројеката у оквиру јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) на подручју општине Рудо.

Јавни позив за пројектне приједлоге организација цивилног друштва је објављен од  1. октобра до 29. октобра 2021. године. Како би се процес евалуације пројектних приједлога одвијао транспарентно, потребно је осигурати учешће једног представника/це организација цивилног друштва.

Према правилима, у јавном позиву не смију учествовати чланови/ице организација цивилног друштва које су доставиле своје приједлоге пројеката на јавни позив и/или били партнери другим организација цивилног друштва на истом јавном позиву. Уколико се утврди да је представник/ца ОЦД који/а је члан евалуационе комисије ОЦД у вези са било којим достављеним пројектним приједлогом ти пројектни предлози ће бити дисквалификовани.

Овај позив је отворен од 27. октобра до 4. новембра 2021. године а заинтересовани се могу пријавити путем сљедеће електронске адресе: projekti@opstinarudo.com . Пријава треба садржавати биографију из које је видљиво претходно искуство као и ангажмани у ОЦД. Евалуација достављених пројектних приједлога ће се вршити у мјесецу новембру 2021. године, а о тачном датуму евалуације одабрани кандидат/киња ће бити благовремено обавјештен/а. У случају да се пријави више од једног представника/це цивилног друштва, кандидата/кињу ће одабрати представници ОЦД са подручја општине Рудо.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Избор представника ОЦД 2021, Рудо