Обавјештење о обнављању еколошке дозволе

Одјељење за привреду, финансије, просторно уређење и инспекцијске послове општине Рудо, обавјештава заинтересовану јавност о обнављању еколошке дозволе за пословни објекат за производњу минералне воде и других флашираних вода у мјесту Пазаље, инвеститора д.о.о.“Стоглав“ Пазаље, општина Рудо.

Дана 09.11.2022. године, инвеститор д.о.о „Стоглав“ Пазаље, општина Рудо  поднио је овом органу Захтјев за обнављање еколошке дозволе  за пословни објекат за производњу минералне воде и других флашираних вода у мјесту Пазаљеопштина Рудо. Уз захтјев, инвеститор је приложио и Изјаву одговорног лица да са даном подношења захтјева, постројење није почело са радом па самим тим и није дошло до значајних промјена које се односе на наведено постројење и активности и Записник инспектора за заштиту животне средине којим је констатовано да су извршене мјере и обавезе наложене претходним рјешењем.

Цијенећи наведену документацију, ово Одјељење је утврдило да су испуњени сви услови предвиђени одредбама Закона о заштити животне средине, те је донијело рјешење којим се обнавља еколошка дозвола за поменуто постројење.

Рјешење о еколошкој дозволи