Продужен рок за јавни позив за пријем УН волонтера/ке у заједници у области ангажмана младих за подручје Општине Рудо.

Позив је претходно објављен у оквиру Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2), уз финансијску подршку Европске уније. Подсјећамо да је јавни позив упућен младим особама узраста од 18 до навршених 30 година које су настањене на подручју Општине Рудо, а које испуњавају услове наведене у огласу. Нови рок за пријаву је 09.09.2022. године, а пријаве са потребном документацијом је неопходно послати на registry.ba@undp.org.

Одабрани/а УН волонтер/ка ће радити у просторијама градске управе са додијељеном особом, пружајући подршку у јачању односа са организацијама цивилног друштва (ОЦД), грађанским/омладинским удружењима, као и РеЛОаД2 пројекту у реализацији активности на нивоу општине. Младим ентузијастима ће овом приликом бити омогућено да се укључе у рад локалне институције, ангажманом преко Волонтера Уједињених нација (УНВ) за приправништво/практичан рад у трајању од шест мјесеци, уз одговарајућу накнаду за животне трошкове. Осим тога, одабрани/а УН волонтер/ка ће током трајања уговора бити у обавези да током радног времена похађа цертифициране обуке: административни послови, основе рачунарства и развој „меких“ вјештина (енг. софт скиллс). Волонтер/ка ће по завршетку добити потврду о завршеној пракси/приправништву у сврху креирања бољих шанси за запошљавање.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2), финансира Европска унија (ЕУ), а имплементира Развојни програм Уједињених нација (УНДП).

Ознаке за друштвене мреже

#ReLOaD #LocalDemocracy #WesternBalkans #InternationalYouthDay #EuropeanYearOfYouth #InternshipForYouth #EuropeanUnion #UNDP

Instagram:

@eubih – https://instagram.com/eubih?igshid=YmMyMTA2M2Y=

@undpbih – https://instagram.com/undpbih?igshid=YmMyMTA2M2Y=

@reload_westernbalkans – https://instagram.com/reload_westernbalkans?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook:

EU – https://m.facebook.com/100069386761762/

UNDP – https://m.facebook.com/545038508867046/

ReLOaD – https://m.facebook.com/261963990575234/