Позив организацијама цивилног друштва за учешће на другом менторском састанку

Позив организацијама цивилног друштва за учешће на другом менторском састанку у оквиру Јавног позива за предају пројектних приједлога у склопу пројекта Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) у Општини Рудо

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 – РеЛОаД2 у сарадњи са Општином Рудо објављује позив за организације цивилног друштва (ОЦД) за учешће на другом менторском састанку. Састанак је прилика за ОЦД да са ментором јавно продискутују евентуална побољшања пројектних приједлога (без уплитања у конкретне пројектне идеје).

Други састанак са ментором ће бити организован у петак, 2.12.2022. године са почетком у 11,00 сати у малој сали Дома културе.

Такођер, у току мјесеца децембра ће бити организован још један менторски састанак, како би представницима ОЦД-а била пружена подршка приликом припреме пројектних идеја, и то:

  • Трећи састанак са ментором у четвртак, 8.12.2022. године са почетком у 11,00 сати у малој сали Дома културе.

Потврду о присуству на менторским састанцима потребно је послати на пројекти@опстинарудо.цом.

У сврху транспарентности, записници са одржаних састанака са ментором ће такођер бити објављени на страници Општине Рудо. На овај начин ће се омогућити да информације буду доступне за ОЦД које нису биле у могућности да присуствују састанцима са ментором.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП).