Мотивациони говор и консултације са младима у оквиру платформе “Дијалог за младе”

Мотивациони говор и консултације са младима у оквиру платформе “Дијалог за младе”

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) са задовољством најављује дружење које има за циљ инспирисати, мотивисати и подстаћи младе широм Босне и Херцеговине на постизање нових достигнућа! Уз финансијску подршку Европске уније, Развојни програм Уједињених нација (УНДП) организује мотивациони говор који ће Томислав Цвитанушић одржати за малде у Општини Рудо у четвртак, 29.2.2024. године са почетком у 12:00х у ЈУ Средњошколском центру Рудо.

Томислав Цвитанушић познати је маратонац, триатлонац и алпиниста из Босне и Херцеговине, који ће младе повести на незаборавно путовање кроз изузетне животне подвиге. Томо није само успјешан спортиста већ и добитник бројних признања. Уз све што ће вам представити, Томислав ће вас мотивисати да истражите своје границе и остварите сјајне личне резултате.

Након мотивационог говора, придружите нам се на дружењу у оквиру платформе “Дијалог за младе“, са почетком у 13:45х, која ће овом приликом послужити као платформа за идентификацију проблема за креирање омладинске иницијативе која ће бити реализована током 2024. године.
„Дијалог за младе“ дио је Регионалног програма локалне демократије на Западном балкану 2 (РеЛОаД2), који пружа младима прилику да идентифицирају потребе, изазове и неискориштене потенцијале, те да заједнички предложе иницијативе за унапређење квалитете живота у нашој локалној заједници. Овај дијалог није само размјена идеја – то је корак ка активном укључивању у креирање боље будућности. Послужит ће као простор на којем ће млади моћи изразити своје ставове о потребама и приоритетима које имају.

Ово је прилика да се повежемо, научимо и инспиришемо заједно!
За поврду учешћа молимо вас да попуните пријавни образац на линку: Пријава на учешће у мотивационим говорима
Позивамо све заинтересиране младе и представнике медија да нам се придруже и буду дио позитивних промјена.