Oдржан састанак чланова Форума за безбједност општине Рудо

Дана 11. 12. 2014. године у малој сали Дома културе Рудо одржан је састанак чланова Форума за безбједност општине Рудо. На састанку је разматрана проблематика која се односи на насиље на спортским приредбама, злоупотребу пиротехничких средстава и заједнички рад инспекцијских органа Општинске управе Рудо и радника Полицијске станице Рудо у току новогодишњих празника

Закључено је да на подручју општине Рудо нема случајева насиља на спортским приредбама и да се у том погледу сада неће предузимати посебне мјере борбе против насиља на спортским теренима.

У наредном периоду Полицијска станица Рудо ће организовати предавања у школама на подручју општине Рудо на тему штетности и опасности од коришћења пиротехничких средстава. Поред тога заједно са комуналном полицијом, ће се одржати заједнички састанак са свим трговцима и угоститељима на подручју општине Рудо на коме ће их упознати са овом проблематиком, указати им на законска ограничења у погледу промета пиротехничких средстава и најавити им ригорозну контролу по овом питању.

Дасадашња сарадња Полицијске станице Рудо и комуналне полиције је на задовољавајућем нивоу и иста ће бити, појачаним интезитетом, настављена у периоду новогодишњих празника.