Осми Међународни лимски биатлон Прибој-Рудо 2015

 

За два дана почиње „Осми Међународни лимски биатлон Прибој-Рудо 2015“

 

Стартом из Прибоја у суботу 15. Августа 2015. у 11. 00 часова почеће „Осми Међународни лимски биатлон Прибој-Рудо 2015“ који обухвата рафтинг, спуст чамцима низ ријеку Лим у дужини од 33 км и рекреативни бициклистички караван на истој дионици.

Учесници регате чамцима стижу до Сетихова (БиХ), мјеста гдје се Лим улива у Вишеградско језеро, док бициклисти возе до Рудог (БиХ).

Ову манифестацију, традиционално по осми пут, заједно организују Туристичка организација Прибој из Србије и Јавна установа за туризам и спорт Рудо из БиХ.

Као и сваке године, организатори су за све љубитеље рафтинга обезбједили могућност изнајмљивања опреме за рафтинг по повољним цијенама као и могућност учешћа са властитом опремом уз плаћање котизације. Организатори обезбеђују превоз и оброк за учеснике биатлона.

Поред рафтинга и бициклизма у оквиру манифестације биће организовани и други забавни садржаји. У Прибоју ће током „Лим феста“, који претходи биатлону, у четвртак 13. августа бити одржани концерти локалних рок група „Helm“, „Eastock“ i „Voltera“, у петак 14. августа концерт чувене групе „Неверне бебе“ и наступ ДЈ Марка Божовића, а након рафтинга, у суботу 15. августа на тргу у Рудом ће бити одржан концерт локалне рок групе.

Међународни лимски биатлон је јединствена туристичка манифестација која сваке године окупља велики број учесника из Србије, БиХ и Црне Горе.

Додатне информације у вези са биатлоном можете добити на следеће контакте:

ЈАВНА УСТАНОВА ЗА ТУРИЗАМ И СПОРТ  РУДО

Тел/ Факс: 058/ 711-751, мобилни 066/ 822-072

е-маил:orarudo@teol.net i rudosport@spinter.net.