Одржана креативна радионица поводом Дана књиге

Radionica1

У Народној библиотеци „Просвјета“ у Рудом одржана је креативна радионица поводом Дана књиге за дјецу предшколског узраста и ученике нижих разреда Основне школе „Рудо“ из Рудог.

„На креативној радионици, коју су организовали заједно Народна библиотека „Просвјета“ и Драмска секција Центра за културно просвјетну дјелатност „Просвјета“ поводом Дана књиге, дјеца су упозната о књигама намијењеним њиховом узрасту, цртала су, читала и гледала филмове“, рекла је члан драмске секције Јована Остојић.

Она је истакла да су дјеца упозната са фантастичним свијетом бајки и митологије – од словенских, нордијских, њемачких до бајки егзотичног свијета Африке и Азије.

„Осим цртања и читања, дјеца су погледала анимирани филм из руске историје и митологије „Кнез Владимир““, додала је Остојићева.

Присутнима се обратио и директор Народне библиотеке „Просвјета“ Предраг Остојић који је дјеци пожелио лијеп дан у свијету бајке и књига.

Он је истакао да ученици Основне школе из Рудог имају попуст на учлањење у библиотеку, а све у поводу обиљежавања Дана књиге.

???????? - ??? ????? - ????????? ?????????