Резултати јавног позива

Општина Рудо, као партнерска јединица локалне самоуправе која учествује у пројекту Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД), објављује резултате јавног позива за организације цивилног друштва(ОЦД)/невладине организације(НВО) које су предале приједлоге пројеката на јавни позив.

На јавни позив су се могле пријавити све ОЦД/НВО из Босне и Херцеговине, са приједлозима пројеката који су у складу са дефинираним приоритетним областима и развојним циљевима Општине Рудо.

Ранг листа резултата по јавном позиву за организације цивилног друштва, у склопу РеЛОаД пројекта за Општину Рудо се налази у наставку (Ранг листа)

Средства за одобрене пројекте ће бити додијељена у износима од 10.000 КМ до 70.000 КМ, а пројекти ће се спроводити у периоду од јула 2019. до марта 2020. године.

Пројект РеЛОаД подржава локалне самоуправе да развију транспарентне механизме финансирања за организације цивилног друштва, како би се боље упознали са потребама грађана, а организације цивилног друштва служе као партнери локалним самоуправама и подржавају их у рјешавању потреба локалне заједнице. 20,000 грађана у БиХ ће имати користи од преко 80 пројеката цивилног друштва, које ће се имплементирати у оквиру РеЛОаД пројекта, током трогодишњег периода 2017-2020.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану – РеЛОаД, финансира Европска унија (ЕУ), а имплементира Развојни програм Уједињених нација (УНДП).