Позив за учешће младих у цертифицираној обуци за рад у администрацији на подручју општине Рудо

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану 2 којег финансира Еуропска унија (ЕУ) а спроводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у Босни и Херцеговини, позива младе особе од 18 до 30 година са пребивалиштем на подручју општине Рудо, са завршеном средњом школом и који се налазе на евиденцији незапослених особа, да се пријаве за учешће у цертифицираној обуци за рад у администрацији. Обука за рад у администрацији обухватит ће 128 часова из четири области који укључују административне послове, рачуноводствене послове и основе радно правних односа, МС Оффице: Wорд, Еxцел и ПоwерПоинт И софт скиллс /организација времена, комуникацијске вјештине, понашање у конфликтним ситуацијама, стрес менаџмент/. Обука ће бити реализована у трајању од четири мјесеца, од децембра 2022. до марта 2023. године, са седмичном динамиком спроведбе обука у два термина у времена од 9:00 до 16:00 сати. Младе особе које се пријављују на обуку би требали да посједују рачунар путем којег ће имати могућности присуства на обуци те стабилну интернетску везу.

Да бисте се пријавили, потребно је да попуните образац који се налази на линку: https://forms.gle/srSVzHEC59Z4EKqS7 Образац за пријаву је потребно испунити најкасније до понедељка 21.11.2022. године.

РеЛОаД2 пројектни тим задржава право да због ограниченог броја слободних мјеста не одабере све пријављене кандидате за учешће у обуци.

Одабрани кандидати ће бити благовремено информисани о динамици извођења обуке.