ОМЛАДИНСКА БАНКА РУДО – ПОЗИВ ЗА НОВЕ ЧЛАНИЦЕ И ЧЛАНОВЕ ОДБОРА

Ако имаш између 17 и 30 година, желиш да стекнеш вриједно искуство и уједно учиниш нешто добро за своју заједницу, ово је твоја прилика!

Омладинска банка Рудо, у партнерству с Фондацијом Мозаик и Општином Рудо, објављује позив за четири чланице или члана да се придруже Одбору Омладинске банке.

Бити члан или чланица Одбора Омладинске банке Рудо значи бити дио нечег већег, стварати промјене и доприносити развоју локалне заједнице. Кроз Програм, омогућујемо младима да се ангажују у:

  • Развоју и имплементацији пројеката од друштвеног значаја;
  • Учешћу у одлучивању о расподјели фондова;
  • Покретању сопственог бизниса и развоју предузетничких вјештина.

Придружи се и буди дио успјешног тима младих људи који су већ остварили позитиван утицај на своје окружење!  Рок за пријаве је 19.12.2023. до 14:00х, а пријавити се можеш на: https://lonac.pro/bs/aktiviraj-se-postani-drustveni-lider-ili-liderka-u-svojoj-zajednici

Ако желиш, прочитај више информација о Програму Омладинске банке и раду Одбора, а прати и фацебоок страницу Омладинске банке Рудо lonac.pro.

Ако желиш, прочитај више информација о Програму Омладинске банке и раду Одбора, а прати и фацебоок страницу Омладинске банке Рудо.