Девети међународни лимски биатлон Прибој – Рудо 2016

Јавна установа за туризам и спорт Рудо и Туристичка организација Прибој у суботу 20. августа 2016. године организују Девети међународни лимски биатлон.

Као и претходних година, полазак регате је у 11 часова, дужина стазе је 33 км, а крајње одредиште је Сетихово у БиХ. Поред рафтинга и бициклизма у оквиру манифестације 18. и 19. августа на тргу Фапа одржаће се и Лим фест.

Међународни лимски биатлон је јединствена туристичка манифестација која сваке године окупља велики број учесника из Србије, БиХ и осталих земаља у окружењу. У оквиру манифестације организује се рафтинг (спуст чамцима низ ријеку Лим у дужини од 33 км) и рекреативна бициклистичка трка на истој дионици. Учесници регате чамцима стижу до Сетихова (БиХ), мјеста гдје се Лим улива у Вишеградско језеро, док бициклисти од Прибоја возе до Рудог.  Посјетиоци имају прилику да уживају  у природним љепотама дринско-лимског кањона, који представља једну од ријетких нетакнутих природних оаза у Европи, идеално мјесто за психо-физички одмор и дружење са природом.

Пријаве за рафтинг примају се код Јавне установе за туризам и спорт Рудо, најкасније до 18. августа (четвртак), а како процедура налаже, са собом је потребно понијети важећу личну карту или пасош.

Учесници регате код организатора могу извршити резервацију и изнајмљивање чамаца и бицикала са опремом.

Контакт информације

Телефон: +387 58 711-751, мобилни +387 65 835 687

Контакт е-маил: rudosport@spinter.net, orarudo@teol.net

Контакт особа: Владимир Брадоњић