Обавјештење Општинске изборне комисије

У складу са чланом 18. Правилника о вођењу и употреби централног бирачког списка, позивамо сва лица која су због старости, болести или инвалидности везани за своје куће, те из тог разлога нису у могућности гласати на редовним бирачким мјестима, а која су заинтересована да на предстојећим локалним изборима гласају, код својих кућа путем мобилног тима, да се пријаве код ЈУ Центар за социјални рад Рудо и ЈЗУ ДЗ „Др Стојана и Љубица“ Рудо.

Молимо да поред личних података, адресе и евентуално броја телефона напријед наведеним службама доставите и копију медицинске документације о болести или инвалидитету, због које нисте у могућности гласати на редовним гласачким мјестима.

Службеници центра за бирачки списак ће заинтресована лица контактирати и лично посјетити и узети изјаве о жељи да гласају путем мобилног тима.

Тражена медицинска документација нам је потребна како бисмо је у складу са чланом 18.  став 2. Правилника о вођењу и употреби централног бирачког списка доставили Централној изборној комисији као доказ о потреби гласања путем мобилног тима.

Пријава се може извршити најкасније до 26.08.2016. године.