Заједничким радом до бољих услова за све

IMG_3023

У сриједу 09.11.2016. ЈУ ЦСР Рудо – дневно збрињавање дјеце и младих са сметњама у развоју организовао је пригодно обиљежавање завршетка пројекта „Заједничким радом до бољих услова за све“.

У протекла три мјесеца, водитељи Центра интензивним радом, заједничком акцијом и подршком заједнице успјели су уредити простор како би створили боље услове за рад дневног збрињавања.

Током церемоније представљен је простор Центра, који је кроз пројекат адаптиран и освјежен као и филм о настанку и раду Центра.

На церемонији су присуствовали представници општине, школе, удружења, приватног сектора, родитељи, дјеца и млади корисници Центра.

Славица Сташевић, директорица ЦСР Рудо, на самом почетку церемоније поздравила је присутне, захвалила се на подршци и истакла да су за резултате овог центра у највећој мјери заслужни посвећени радници.

Сузана Васић, координатор Дневног збрињавања дјеце и младих са сметњама у развоју, током обраћања присутнима захвалила се донаторима Министарству за породицу омладину и спорт РС, Удружењу „Заједно за Сарајево“ као и приватницима који су препознали значај друштвено одговорног управљања те у том духу помогли да овај Центар након дужег времена осигура адекватне услове за рад. Захвалност је упутила и волонтеркама, младима из заједнице који су помогли у завршној фази сређивања Центра.

На крају су подјељене захвалнице донаторима и приватницима који су подржали овај пројекат: Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске; Удружење „Заједно за Сарајево“ Вићенца; ЕРС Мале хидроелектране д.о.о; Danilo Fras I Gerlinde Mayerhofer-Fras; СТР „Слога“ Увац вл Тотић Крсто; Ролетарска радња „БАММ“ Прибој-Рудо вл Аврамовић Мирослав; „Декор инвест“ д.о.о Прибој; Пекара „Клас“ Рудо; СУР „Миленијум“ Рудо.

За ову прилику мајке корисника дневног збрињавања припремиле су закуску.