За седам дана почиње Сајам домаћих производа Рудо 2018

Организациони одбор Сајма домаћих производа Рудо 2018. вриједно ради  на завршним припремама за четврти сајам који је и ове године привукао велики број излагача из Србије, Црне Горе и БиХ.

Сајам ће се одржати од 22. до 24. марта. 2018. године на тргу у Рудом.

У оквиру продајно-изложбеног дијела, од великог броја излагача из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине, посјетиоци сајма могу да очекују разноврсну понуду производа ручне радиности,  хране и пића, меда и љековитог биља,  ручно израђених одјевних предмета, предмета за домаћинство и уникатних сувенира који носе печат домаћег, традиционалног и које одликује квалитет.

Поред продајно-изложбеног дијела, сада већ састaвни дио сајма је и културно – умјетнички програм, у оквиру којег ће првог дана сајма бити представљени обичаји и традиција ових крајева, док ће другог дана сајма бити одржана представа хуманитарног карактера „Џон Смит принцеза од Велса“, у извођењу Аматерског позоришта из Рудог.

И ове године ће се у оквиру сајма одржати: традиционална дегустација колача, припремљених од стране жена из Рудог, које ће се такмичити за награду Најбољи колачић, предавања за пчеларе, произвођаче млијека и малинаре, такмичење у спремању рибље чорбе, представљање средњих школа, наградни конкурс за ученике основни школа из регије „Сачувајмо и обновимо станишта за птице“ као и модна ревија.

За купце на сајму, од излагача и великог броја спонзора сајма биће осигуран богат фонд награда.

Сајам организује Јавна установа за туризам и спорт Рудо у сарадњи са ширим организационим одбором којег чине представници јавних установа из Рудог, локалне самоуправе, невладиних организација и предузетника.

Не пропустите да посјетите Сајам домаћих производа Рудо 2018.