Позив организацијама цивилног друштва за учешће на тренингу „Управљање пројектним циклусом“ који организирају РеЛОаД пројекат и Општина Рудо

Пројекат „Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану“ (РеЛОаД) у сарадњи са Општином Рудо објављује позив за организације цивилног друштва са подручја општине за учествовање на тродневном тренингу: “Управљање пројектним циклусом (ПЦМ)”.

Тренинг се реализује као подршка процесу провођења Јавног позива за организације цивилног друштва/невладине организације за предају приједлога пројеката за финансирање који ће објавити Општина Рудо и РеЛОаД пројекат 19. априла  2019. године, а који ће бити отворен до 30. маја 2019. године. Текст јавног позива ће бити доступан на wеб страници Општине Рудо, www.opstinarudo.com, и на www.ba.undp.org.

Циљ тренинга је пружити представницима организација цивилног друштва додатна знања о управљању пројектним циклусом како би могли са квалитетно осмишљеним и написаним пројектним приједлозима аплицирати на горе наведени јавни позив али и на позиве других, домаћих и међународних донатора.

Тродневни тренинг ће се одржати 22.-24. априла 2019. године у Друштвеном центру Рудо (у згради у којој је смјешена ТВ Рудо) са почетком у 10 х.

С обзиром да је број учесника на тренингу ограничен и у случају већег интересовања за тренинг, из једне организације ће на тренингу моћи учествовати највише два представника.

Крајњи рок за пријаву на тренинг је 19. април 2019. до 12 сати, на емаил адресу: projekti@opstinarudo.com или на број 058/711-164 (Јелена Шалипур), уз назнаку: За учешће на тренингу „Управљање пројектним циклусом”.

Организације цивилног друштва које буду одабране за учешће на тренингу ће бити контактиране 19. априла 2018. године кад ће им се доставити и дневни ред тренинга.

Регионални програм локалне демократије на Западном Балкану (РеЛОаД) финансира Еуропска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм (УНДП).